Kort om Billige-Ting.dk

Billige-Ting.dk er en hjemmeside i forlængelse til Gratis-Ting.dk. med det formål at hjælpe folk med at spare penge på alt, hvad der kan spares på, når der handles. Hjemmesiden tilbyder naturligvis et hav af billige ting og gode tilbud, men derudover også en lang række sparetips, som kan hjælpe brugerne med gode idéer til hvordan de kan mindske deres budget, samt afbudsrejser til spotpriser, så man kan komme ud at rejse til overkommelige priser.  Billige-Ting.dk er dermed et egentligt handelsmedie, hvor temaet er forbrug og gode tilbud. Det vil sige en hjemmeside, som man besøger, når man vil finde et rigtig godt tilbud eller billig rejser.

Billige-Ting.dk kan tilbyde annoncøren en optagelse af deres tilbud på Billige-Ting.dk indenfor en bestemt kategori. Samtidig er der mulighed for e-mailreklame overfor de 70.000 modtagere af Billige-Ting.dk nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er segmenteret på køn.

HiT Media ApS ejer hjemmesiden Billige-Ting.dk, som også hjemmesider i Sverige og Norge. Firmaet er bosiddende i Aalborg og beskæftiger 8 ansatte. Læs mere om firmaet og de andre medier på www.hitmedia.dk.

Hvis du har spørgsmål angående Billige-Ting.dk, eller gerne vil benytte dig af annonceringsmulighederne, så kontakt os meget gerne (tlf: 69606967 og e-mail per@hitmedia.dk). Vi kan have dit tilbud ude allerede i dag.

Statistikker og segment

Billige-Ting.dk.dk besøges hver dag af ca. 500 og hver uge modtager 70.000 brugere nyhedsbrevet med de seneste tilbud. Desuden er tilbudene fra Billige-Ting.dk integreret i søgningerne på Gratis-Ting.dk. Dermed vises dit tilbud også på Gratis-Ting.dk, hvis en bruger søger på et ord, som indgår i beskrivelsen til dit tilbud.

Billige-Ting.dk har desuden en meget aktiv sektion med afbudsrejser, hvor der er samlet over 3.000 afbudsrejser fra over 6 forskellige rejseselskaber. Herunder denne sektion kun brugerne desuden oprette en overvågning, så de hver dag modtager de nye rejser, som måtte matche deres ønsker.

Daglige besøgende Billige-Ting.dk: 500
Nyhedsbrevmodtagere Billige-Ting.dk: 70.000
Brugere med afbudsrejse overvågning: 1.200
Antal søgninger på Gratis-Ting.dk dagligt: 9.500

Kønsfordelingen af brugerne af Billige-Ting.dk:


Produktsortiment

Billige-Ting.dk tilbud abonnement

tilbudBanner.jpg

Jeres tilbud optages med et 80x80 banner, overskrift samt beskrivelse under en valgfri kategori. Tilbudet vil være listet på hjemmesiden i 6 måneder.

4.000,00
prisen for et halvt år

 

One2one e-mail

En one2one e-mail udsendt til samtlige 70.000 modtagere med dit tilbud.

7.500,00
per udsendelse

 

Tilbudsspot i nyhedsbrev

En gang om ugen modtager Billige-Ting.dk’s brugere en liste med 4 udvalgte tilbud. Kom med i denne e-mail og overfor et bestemt køn eller alle modtagere.

2.000,00
placering i en udsendelse
til et bestemt køn

3.000,00
placering i en udsendelse
til alle modtagere

 

Afbudsrejser sponsor

Som sponsor af afbudsrejser sektionen får du alle 728x90 samt 300x250 bannervisningerne under hele afbudsrejse-sektionen.

728x90 banneret er top banneret, mens at 300x250 vises for hver enkelt afbudsrejse

10.000,00
per kvartal

 

 

 

 

 

SEO – Søgemaskineoptimering

Google

Vi har mulighed for at oprette specielle tekstlinks til en hjemmeside indenfor bestemt søgeord, således at hjemmesiden ligger bedre ved søgning på Google. Kontakt os for at høre mere omkring mulighederne.

Kontakt for pris